Cartofi la cuptor cu pulpe de pui

Cartofi la cuptor cu pulpe de pui

Azi am avut mai mult timp liber și ne-am gândit că e momentul potrivit să intrăm în bucătărie. Așa că ne-am pus pe treabă și am gătit cartofi la cuptor cu pulpe de pui. Am petrecut în jur de două ore în bucătărie, dar rezultatul a fost delicios și sățios. Vă prezentăm rețeta mai jos și vă dorim mult spor la gătit!

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 600 gr pulpe de pui
  • 3-4 căței de usturoi
  • o linguriță de delicat
  • o linguriță de sare
  • o linguriță de piper
  • 200 ml ulei
  • 200 ml apă
  • 100 gr oregano
  • 100 gr condiment de pui

Cost: 20 de lei

20170108_121030

Se curăță cartofii, se tau în patru bucăți, iar apoi se condimentează cu sare, piper, ulei, oregano, apă și usturoi (cățeii de usturoi se răzuiesc). Se introduc la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt pentru 60-90 de minute.

20170108_124014

Între timp, pulpele se spală și se curăță. Se pun la fiert pentru 30 de minute ca să nu se desfacă în momentul prăjirii. După ce s-au fiert și s-au răcit se condimentează cu condiment de pui și se prăjesc în uleiul încins.

20170108_141755

Cartofii la cuptor cu pulpele de pui sunt gata. Vă dorim poftă bună!

20170108_150840