Cartofi fierți în coajă cu verdeață

Cartofi fierți în coajă cu verdeață

La final de lună când banii sunt pe terminate, iar stomacul „plânge” cartofii fierți în coajă cu verdeață pot fi salvarea dumneavoastră. Este o rețetă foarte simplă, dar în același timp sățioasă.

Ingrediente:

  • 500 gr brânză de vaci
  • 125 ml smântână
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 1/2 legătură de mărar
  • 500 gr cartofi
  • sare, piper

Cost: 10 lei

20170107_122646

Brânza se amestecă cu smântâna până când devine cremoasă, după care se condimentează cu sare și piper. Verdețurile se spală, se scutură de apă și se toacă mărunt. Se încorporează în crema de brânză, se lasă circa 20 de minute să se întrepătrundă aromele, după care se asezonează din nou cu sare și piper.

20170107_125851

Cartofii se spală și se fierb în coajă aproximativ 20 de minute în apă cu sare, apoi se scurg și se servesc împreună cu crema de brânză și verdețuri. Poftă bună!

20170107_135712