Eclere cu cremă de vanilie

Eclere cu cremă de vanilie

Eclerele sunt un desert foarte cunoscut și delicios. Azi v-am prezentat o rețetă ușoară care se potrivește la orice ocazie, iar timpul de preparare este de 60 de minute.

Ingrediente pentru eclere:

  • 200 ml apă
  • 125 grame făină albă
  • 120 ml ulei
  • 4 ouă

Ingrediente pentru cremă:

  • o budincă de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 2-3 linguri de zahăr
  • 200 ml frișcă lichidă

Cost: 15 lei

20161030_105348

Apa cu uleiul se pun la fiert, iar după ce a fiert se adaugă făină și se amestecă bine cu telul. După aceea, se ia de pe foc și se pun ouăle câte unul pe rând și se amestecă.

20161030_110610

Într-o tavă se pune hârtie de copt și apoi eclerele cu poșul. Se introduce la cuptor pentru 30 de minute.

20161030_111254

20161030_115544

Între timp se pregătește crema pentru umplut. Se prepară budinca și se lasă la răcit. Se bate frișca și se amestecă împreună cu budinca.

20161030_122803

După ce s-au tăiat eclerele în două se umple cu cremă.

20161030_123824

Se ornează după bunul plac și se lasă la frigider o oră sau două. Poftă bună!

20161030_125757