Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Ingrediente:

  • 400 grame carne de vită tocată
  • 2 cepe galbene
  • ulei
  • sare
  • piper
  • sos de roșii
  • boia de ardei iute/ dulce
  • 3-4 căței de usturoi
  • 500 gr de spaghete

Cost: 15 lei

 

received_889794067788906

Spaghetele se pun la fiert într-o oală, cu sare și o lingură de ulei. Se lasă la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj.
Cepele și cățeii de usturoi se toacă mărunt și se pun la călit cca. 3-4 minute într-o tigaie. Se adaugă carnea se amestecă și se adaugă și puțină apă, se lasă să fiarbă. După 15 minute de fierbere se adaugă și sosul de roșii și se lasă să fiarbă în continuare în jur de 30 de minute. Se adaugă condimentele, piper, boia dulce, boia iute, și se amestacă. Carnea de vită se poate întări de la sare, pentru a evita acest fenomen adăugați sare la final. Dacă carnea s-a fiert perfect, sosul de amestecă cu spaghetele.

received_889793917788921

No Comments

Post a Comment